5 de maig 2013

Fica-li un gol a l'ELA: un nou projecte de Lliçà de Vall al que El Petit Gran Repte dóna suport INCONDICIONAL

Piqueu aquí i feu un "me gusta"!!

Pocs dies abans de la Mitja de Granollers vaig conèixer a la Lourdes. I la seva història: ella i el seu home (en Pedro) tenen un amic, en Jaime, que pateix la ELA. Mentre me l'explicava... l'entenia tan i tan be!: bàsicament ganes de voler ajudar i no saber com... I el cas... el cas és que el Petit Gran Repte els va convèncer de que ells també podien muntar el seu projecte, de que podrien organitzar alguna cosa (el que fos!) que recollís diners per la Fundació Miquel Valls al temps que donava ànims i esperit de lluita al Jaime, a la seva família i també (per què no recordar-ho) als seus amics, molt especialment a la Lourdes i al Pedro.

Avui tot això té forma, i es diu "Fica-li un gol a l'ELA". Consisteix en organitzar un torneig benèfic de futbol el dia 29 de juny a Lliçà de Vall. Però no és un torneig qualsevol: els futbolistes no tindran més de 8 anys!. Tot un esdeveniment.

El Petit Gran Repte us demana el vostre suport. Es pot fer de moltes formes... però de moment començarem  amb una cosa senzilleta. Piqueu aquesta foto tan xula, un dibuix que ha fet la filla del Jaime, l'Ainhoa, i us durà al Facebook de "Fica-li un gol a l'ELA". I, de moment, feu un "me gusta" a la pàgina. Jo ja ho he fet!.

Seguiremos informando. Seguiremos animando!! (i proposant-vos coses per ajudar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada