2 de maig 2013

El Petit Gran Repte amb la XXXV Marxa popular d'Arenys de Mar. Justificació en prosa de per què s'hi ha d'anar.


Quan en Zenon m'ho va proposar no ho vaig pas dubtar: obviament el Petit Gran Repte donarà suport a la Marxa Popular d'Enguany. No podia ser d'una altra manera.

I per què?

Molt fàcil: per principis. El Petit Gran Repte vol ser una plataforma on es potenciï la cultura de l'esforç que tingui un sentit, "l'esforç funcional", per dir-ho d'alguna manera. L'esport és esforç, i aquest marxa dedica enguany aquest treball a recollir diners per la Fundació Miquel Valls, que fa un cop de ma a les persones que pateixen l'Esclerosi Lateral Amiotròfica. I com l'origen del Petit Gran Repte va ser precisament un esforç esportiu que recollia diners per aquesta mateixa fundació... home, como no hi anàvem a ser?

Però a més a més aquesta marxa va empeltada d'un altre concepte que volem cultivar: la LOCALITAT. Ara que està tan de moda les nacions, els països, els estats... sovint ens oblidem d'una cosa que és precisament el que ho fonamenta tot: els veïns. Quanta gent ajudem que està ben lluny (no dic que no s'hagi de fer, eh?), i al mateix temps ens oblidem dels que ho passen malament al nostre propi carrer, o dos pobles més a l'est? Doncs amics: per l'esforç, per la solidaritat i pels veïns, el Petit Gran Repte dóna suport incondicional a la Marxa.

Us demano que vingueu el diumenge 26. Podeu fer-ho els runners de pro, i els novells com jo... i també (com no) els fantàstics caminants que igual són majoria. Serà una ruta xula, ja ho veureu. I quelcom em diu que es respirarà un ambient... un ambient entranyable. Us hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada