20 de gen. 2013

Recta final


Recta final. Queden només dues setmanes, catorze miserables dies per acabar de complir la promesa que vaig fer aquell 31 d'agost davant 70 persones: acabar la Mitja, recollir diners, donar a conèixer la malaltia i mirar d'implicar al màxim número de persones en tota aquesta aventura, inclosos nens.

Ja només em resta acabar-la. Porto sis mesos, i aquestes dues darreres setmanes no crec que siguin determinants, ni pel que entreni i pel que deixi d'entrenar. Sé que puc acabar-la. Perquè vull fer-ho passant-m'ho bé.

Recta final. Quedan sólo dos semanas, catorce miserables días para acabar de cumplir aquella promesa que hice aquel 31 de agosto ante 70 personas: acabar la Mitja, recaudar dinero, dara conocer la enfermedad y mirar de implicar al máximo número de personas en toda esta aventura, incluyendo niños.

Ya sólo me queda acabarla. Llevo seis meses, y no creo que estas dos últimas semanas sean determinantes, ni por loq ue entrene ni por loq ue deje de entrenar. Sé que puedo acabarla. Porque quiero hacerlo pasándomelo bien.

2 comentaris:

  1. Saps que TOTS correrem amb tú, i estarem amb tú a la sortida i a l'arribada. I no tinguis dubtes, pots, i t'ho passaràs bé, molt bé i en acabar-la et sentiràs millor i amb forces per aconseguir encara més.

    ResponElimina
  2. I tu correràs a dins del meu cor.

    ResponElimina