12 de febr. 2014

Petit Gran Sorteig: lliuramant dels premis!

El 10 de febrer en Dalmau Barris, acompanyat per altres dos membres del Petit Gran Trailwalker, en Carlos Moles i en Xavi Bará, va lliurar els premis del Petit Gran Sorteig en directe al programa Temps Afegit de Ràdio Arenys que dirigeix i presenta en Jordi Zafra.

El primer premi, consistent en una samarreta i unes botes del Barça signades pel Cesc Fàbregas, a més d'una gorra i de dues samarretes de la seva acadèmia, van parar a es mans del Manel. El segon, una samarreta signada per 13 jugadors de la primera plantilla i unes botes signades pel Sergio Garcia, van ser recollides per la Loli.

Durant l'acte, entretingut i distès, en Jordi Zafra no va desaprofitar l'ocasió per demanar-nos als membres del Petit Gran Trailwalker com anaven els entrenaments, i si ja estàvem mentalitzats per l'enorme esforç que suposarà fer caminant 100 km en menys de 32 hores. En Dalmau, amb la seva ja llegendària tranquilitat i domini de la situació, va fer un resum dels darrers entrenaments, així com un petit parlament.

Els diners recollits pel Petit Gran Sorteig aniran destinats, a l'igual que els altres actes del Petit Gran Trailwalker, a la Fundació Miquel Valls entitat compromesa amb l'Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada